Serwetki papierowe dla barów, stołówek i restauracji

Dalsze informacje o serwetkach gastronomicznych

Papierowe serwetki to materiały higieniczne, które powinny być częścią wyposażenia każdej kawiarni, restauracji lub dowolnego lokalu podającego żywność. Które typy serwetek są najczęściej używane? Na co wypada zwrócić uwagę przy ich zakupie?

Serwetki gastronomiczne – gdzie się je stosuje?

Serwetki papierowe są wykorzystywane we wszelkiego typu lokalach gastronomicznych – od restauracji, przez burgerownie, przedszkolne i zakładowe stołówki, sale bankietowe, kawiarnie, aż po puby. Te jednorazowe produkty higieniczne są doskonałym zamiennikiem klasycznych chusteczek wyprodukowanych z materiału, a przy tym pozwalają znieść wydatki ponoszone na ich czyszczenia i magazynowania. Na rynku znajdziemy różnego typu serwetki gastronomiczne – grubsze dwuwarstwowe serwetki z włókniny, które nie rozdzielają się w trakcie użycia, przez co wspaniale wypełniają swoje zadanie, a także 1-warstwowe chusteczki do dozowników stosowane w stołówkach samoobsługowych.

Papierowe serwetki – zredukuj ilość generowanych odpadów

Chcesz wyposażyć swój lokal w wytrzymałe serwetki papierowe? Rozważ kupno produktów dozowanych po jednej sztuce. Umożliwia to osiągnięcie znacznych oszczędności, redukując zarazem ilość wytwarzanych odpadów. Często używane są także dekoracyjne serwetki papierowe, obecne w sprzedaży w wielu kolorach – są one wytwarzane dla restauracji, w których ogromnie ważne jest utrzymanie najlepszego wrażenia. Na szczególną uwagę zasługują serwetki papierowe firmy Tork cechujące się wysoką solidnością i niezwykłą wręcz absorpcją wilgoci. Produkty te można nabyć zarówno w odmianie dostosowanej do popularnych dozowników na stolik (poziomych i pionowych), jak i dyspenserów do zabudowy bądź na ladę.

Siedziba firmy:
Sklep VerdeAvis.pl
Petrus Serwis Piotr Janas
Staniątki 376
32-005 Niepołomice

Mob.: +48 783-332-495
E-mail: [email protected]